Affiliate links nofollow?

Affiliate links nofollow

Affiliate links nofollow? Tegenwoordig hebben veel bloggers het er over dat een affiliate link op je blog niet goed is voor Google. Maar zonder affiliate link kan je ook geen geld verdienen met bloggen. Als je een blog hebt met veel affiliate links maar ook veel content ga je zeker wel ranken in Google maar als je geen affiliate link hebt scoor je gewoon een extra puntje bij de zoekmachine.

Op deze pagina ga ik het hebben over No follow affiliate links.

Affiliate links nofollow

Wat bedoel ik met No follow affiliate links. Ik ga het even in een voorbeeld uitleggen.

Stel je schrijf een ontzettend mooi blog bericht en in het bericht zet je verschillende affiliate links. De links die je op je WordPress blog plaats zijn automatisch altijd follow links. Dit betekent dat als Google je blog bezoekt en lees ook alle links bezoekt. Als je in een blog bericht 3 of 4 affiliate links plaatst naar een product of naar hetzelfde product dan is dit een slecht teken voor Google.

Het is dan verstandig om alle affiliate links als No follow te plaatsen in je blog of afbeelding. Dit betekent weer dat Google die links niet gaat bezoeken en dat je een super waardevolle blog hebt en dus hoger kan gaan ranken.

Nu zie ik je denken, bloggen wordt steeds ingewikkelder. Gelukkig is hier een plugin voor die je hier simpel bij helpt.

Geld verdienen als blogger? Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard en begin vandaag nog met je eigen persoonlijke blog. 

Hoe moet je je affiliate links aanpassen.

Zeer waarschijnlijk heb je een blog dat gemaakt is met WordPress, het enige wat je moet doen is dan de plugin Ultimate Nofollow downloaden in het admin gedeelte. Als je nu een bericht schrijf en link wilt plaatsten zoals je normaal doet staat er onder Add rel="nofollow" to link. Als je dus een affiliate link wil plaatsen en je klik op link toevoegen in editor vink je dit gewoon aan en je affiliate link is een No Follow link.

Affiliate links nofollow

Dit is veel beter voor Google als je dit bij alle affiliate links doet op je blog.

Heb je geen idee waar ik het over heb, of wat affiliate links zijn? Lees dan even onze homepagina en ga ook geld verdienen als blogger. 

 Ik hoop dat je iets hebt aan dit artikel en als je er niet uit komt kan je onderaan deze pagina reageren. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren. 

geld verdienen als blogger reageren

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *