Geld verdienen Foodblog

Geld verdienen Foodblog

Geld verdienen Foodblog? Lijkt het je leuk om te gaan bloggen en heb je flink verstand van Food. (recepten, koken, afvallen etc. ) begin dan vandaag nog! Als er ergens veel te verdienen is is dat wel in de Food sector en een blog kan je vandaag nog beginnen.

Geld verdienen Foodblog?

Als je wil kan je vandaag nog beginnen met een eigen food blog op je eigen domeinnaam en eigen hosting. Je kan hier geld mee verdienen middels affiliate marketing. Op deze pagina ga ik je uitleggen:

  • Wat je nodig hebt om vandaag nog te beginnen.
  • Hoe je er geld mee kan verdienen
  • Hoeveel geld je ermee kan verdienen.

Bloggen is na al de jaren nog steeds hartstikke hot, ontzettend veel mensen doen en ook veel mensen verdienen maandelijks een mooi fulltime inkomen. Met de onderwerpen Fashion, Food, Fitness en reizen kan je het meest verdienen.  Het nadeel van deze 4 is dat er veel concurrentie is.  En als er veel concurrentie is, is het ook moeilijker en veel meer werk.

Dit betekent niet dat je het niet moet doen, als een onderwerp in de Food je passie is kan je makkelijk een blog schrijven en er nog veel mee verdienen.

Wat je nodig hebt om vandaag nog te beginnen.

Als koken je passie is, of eten je passie is kan je een heel mooi blog beginnen over verschillende onderwerpen in de Food sector. Je hebt dan het volgende nodig.

  • Een eigen domeinnaam, het liefst met een zoekwoord waar je graag op gevonden wilt worden.
  • Hosting: Dit heb je nodig om een WordPress blog te installeren.
  • Doorzettingsvermogen: Vooral in de food sector heb je flink wat doorzettingsvermogen nodig. Om hoger in Google te komen en veel bezoekers te krijgen moet je elke week minstens 2 berichten schrijven van minimaal 1000 woorden. Pas als je doorzet krijg je gratis gerichte bezoekers en ga je pas geld verdienen.
  • Goede producten om te promoten. (dus geen eigen producten) Meldt je aan bij verschillende affiliate netwerken om producten te zoeken die je kan promoten. (hierover later meer.)

Dit is eigen de basis hoe je moet beginnen met je food blog, er komt natuurlijk nog iets meer bij kijken maar de basis staat, hoe dit precies moet lees je op mijn home pagina.

Wil je liever 70 video’s bekijken hoe je een domeinnaam registreert, een website maakt en gerichte bezoekers krijgt, lees dan het verhaal maar eens van Jacko Meijaard. (aanrader!!)

Misschien denk oh jee ik heb een eigen domeinnaam nodig en ook nog hosting dus die kosten zullen ook wel erg hoog zijn. Gelukkig is dit niet waar en kan iedereen een blog beginnen want dit kost ongeveer € 10,- per jaar. Ik bestel al mijn domeinnamen bij versio.nl en ook de hosting gebruik ik van versio.nl

geld verdienen foodblogHoe je er geld mee kan verdienen?

Wat bedoel je met goede producten uitzoeken om te promoten? Ik heb het over Affiliate marketing. Affiliate marketing is het promoten van producten van andere bedrijven. Je verdient dat commissie per verkoop. Zo simpel is het!! Het enigste wat het moeilijkste is is dat je gerichte bezoekers naar het product stuurt middels je blog.

Hoe weet het bedrijf dat die bezoeker via jou blog komt, dit komt weer door cookie, om een goed product uit te kiezen moet je GRATIS lid worden van een affiliate netwerk zoals Tradetracker.nl of Paypro.nl hier staan duizenden producten die je kan promoten, je krijgt hiervoor een eigen unieke link. Met deze link kan het affiliate netwerk automatisch zien dat de verkoop via jouw blog kwam dus ontvang je direct commissie. En dit kan hoog oplopen.

Even een voorbeeld: Je hebt een blog over afvallen en hebt gerichte bezoekers die graag meer willen weten over afvallen. Op je blog staat een link of een banner met je unieke affiliate link die je krijgt bij het affiliate netwerk. Iemand klik op die link en besteld het afval programma die je promoot. Je ontvangt direct commissie die met afvallen soms wel € 27,- per verkoop is.

Cool he….

Lijkt het je echt leuk om te leren bloggen lees dan hier het verhaal van Jacko Meijaard eigenaar van Internet succes gids. 

Hoeveel geld je ermee kan verdienen?

Nu is de grote vraag hoeveel kan je ermee verdienen? Dit ligt een beetje aan jezelf, hoe goed is het domeinnaam en schrijf je veel teksten. Je kan in de food sector heel veel verdienen, sommige verdienen wel € 10.000 euro per maand sommige maar € 100,- maar dat je er flink aan kan verdienen is wel duidelijk. Als je begint met een food blog is het verstandig om gemiddeld 2 teksten van ongeveer 1000 woorden of meer te schrijven per week. Meer is natuurlijk beter.

Geld verdienen Foodblog is een heel moeilijk en goed onderwerp en duizend euro per maand is zeker haalbaar. Vergeet niet dat je het ook leuk vindt om te doen al verdien je maar € 50,-

Hoe dit exact werkt kan niemand minder dan Jacko Meijaard je beter vertellen. Middels 70 video’s laat hij je goed zien hoe je je eigen blog start en goed je er geld mee kan verdienen. Investeer even € 47,- en bedank me later maar. 

Het lijkt me erg leuk als je reageert op dit artikel, dus heb je een vraag of een opmerking, aarzel dan niet en reageer onderaan deze pagina. 

geld verdienen als blogger reageren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *