Geld verdienen met Affiliate Marketing

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Geld verdienen met Affiliate Marketing? Ontzettend veel mensen doen het en verdienen goed geld met affiliate marketing. Wil je ook geld verdienen met affiliate lees dan onze uitgebreide pagina/website en leer alles wat je moet doen.

Op deze pagina: 

  • Wat is affiliate marketing?
  • Hoe kan je het beste geld verdienen met affiliate marketing?
  • Hoeveel kan je verdienen met affiliate marketing?

Geld verdienen met Affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing? Heb je nog nooit van affiliate marketing gehoord!! Dan ga ik je nu vertellen dat dit de leukste en mooiste verdienmodel is die er bestaat. Met affiliate marketing heb je geen producten nodig, je hebt geen direct klanten met vragen of opmerkingen en je hoeft je ook niet gelijk in te schrijven bij de kamer van koophandel.

Affiliate marketing is het promoten van producten van andere bedrijven, je ontvangt dan een commissie per verkoop. En deze commissies kunnen hoog oplopen. Het werkt heel simpel! Er zijn verschillende website zoals bijv. Paypro.nl waar je je gewoon gratis kan aanmelden. Hier staan dan producten op die je kan gaan promoten. Iedereen die lid is van een affiliate netwerk heeft een eigen unieke link per product. Dus als jij je aanmeldt bij Paypro.nl heb jij per product een eigen unieke link. Dit is de link die je moet promoten om commissie te krijgen.

Het werkt zo! Jij promoot een eigen unieke link op je Facebook pagina van een product op Paypro.nl. Via je link gaan verschillende mensen de website bezoeken. Is er iemand die wat besteld ontvang je direct commissie en dit kan oplopen tot wel € 27,- per verkoop. ( soms zelfs meer. )

Affiliate netwerken: Er zijn verschillende grote affiliate netwerken waar je je gratis kan aanmelden. Ik gebruik zelf Paypro.nl en Tradetracker.nl. In mijn ogen zijn dit de beste, zeker bij Paypro omdat de commissie zo groot is.

Lees hier het verhaal van Jacko die op dit moment € 250,- euro per dag verdient met affiliate marketing. Hij laat je precies zien hoe je een website moet maken en hoe je bakken met geld kan verdienen. Ik doe het ook en ik had ook geen verstand van website’s maken en affiliate marketing.

Hoe kan je het beste geld verdienen met affiliate marketing?

Je kan op verschillende manieren geld verdienen met affiliate marketing. Je kan gewoon lid worden van een affiliate netwerk zoals Paypro.nl, een leuk product uitkiezen en je unieke link delen op Facebook of twitter. Misschien verdien je dan 1 of 2 keer commissie. Maar dan is het ook klaar. Wil je meer verdienen, lees dan hieronder verder.

Om goed geld te verdienen met affiliate marketing heb je bezoekers nodig via je unieke link die echt opzoek zijn naar het product dat je promoot. Dit kan alleen maar met Google. Hier heb je een domeinnaam voor nodig een WordPress website. Nu zal je misschien denken dit kost weer een hoop geld, maar dat valt gelukkig mee een domeinnaam en hosting heb je al voor € 10,- per jaar.

Op deze website ga je teksten schrijven over het product, dit kan een review zijn of een ander gerelateerd onderwerp. Door dit wekelijks te doen kom je automatische hoger in Google op het zoekwoord waar je op gevonden wilt worden.

Dit betekent dan ook dat je gerichte bezoekers krijgt. Als je dan je unieke affiliate link op je website plaatst zullen een aantal van je bezoekers die op zoek zijn naar het product dat je promoot het product bestellen. Jij ontvangt dan commissie. (en dit kan hoog oplopen.)

Dit is absoluut de beste manier om met affiliate marketing geld te verdienen, maar zo simpel is het niet. Je hebt dus een domeinnaam nodig en een website. Maar hoe maak je een website?

Lees hier het verhaal van Jacko die op dit moment € 250,- euro per dag verdient met affiliate marketing. Hij laat je precies zien hoe je een website moet maken en hoe je bakken met geld kan verdienen. Ik doe het ook en ik had ook geen verstand van website’s maken en affiliate marketing.

Hoeveel kan je verdienen met affiliate marketing?

Wat je kan verdienen met affiliate marketing ligt helemaal aan het product wat je promoot en natuurlijk hoeveel tijd je besteed aan je website. Je kan met affiliate marketing € 50,- per maand verdienen maar ook € 5000,- euro per maand of zelfs meer net als Jacko Meijaard.  Het gaat erom hou je het vol. Elke week een artikel schrijven van minimaal duizend woorden en dit zeker een jaar volhouden is best een moeilijke opgaaf. Maar het is wel waar het allemaal om gaat.

Wanneer ga je geld verdienen: Je zal zeker niet in je eerste week al geld verdienen maar als je precies weet wat je moet doen kan je binnen 2 weken als je eerste commissie verdienen.  Dit motiveert je natuurlijk om verder te gaan.

Je kan affiliate marketing prima doen naast je vaste baan of als je studeert. Het is leuk en het kost je maar 4 uurtjes per week. Maar het resultaat kan enorm zijn. Er zijn natuurlijk verschillende onderwerpen waar je over kan bloggen, het beste is om te bloggen over iets wat je aanspreekt en wat je leuk vindt. Dit kan ook een hobby zijn. De meest verdiende onderwerpen zijn food, fashion, reizen en sport.

reizen

Het lijkt me erg leuk als je reageert op dit artikel, dus heb je een vraag of een opmerking, aarzel dan niet en reageer hieronder. 

geld verdienen als blogger reageren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *