Geld verdienen met een fashion blog

Geld verdienen met een fashion blog?

Geld verdienen met een fashion blog? Heb je flink wat verstand van Fashion en heb je altijd al je eigen fashion blog willen starten. Dan heb ik goed nieuws want je kan vandaag al beginnen. Om flink te verdienen met het onderwerp fashion heb je geen eigen webshop nodig. Ga gewoon bloggen en verdien bakken met geld, hoe? dat ga ik je hieronder uitleggen.

Geld verdienen met een fashion blog?

Op deze pagina ga je lezen:

  • Wat je nodig hebt om een eigen fashion blog te starten en wat het kost.
  • Hoe je er flink wat geld mee kan verdienen.
  • Een goed voorbeeld van een fashion blog.

Wat heb je nodig voor een eigen fashion blog.

Als je vandaag nog wilt beginnen met je fashion blog heb je maar een aantal dingen nodig. Lees hieronder wat je nodig hebt.

  • Een goed eigen domeinnaam, het liefst met het zoekwoord Fashion erin of een ander zoekwoord waar je graag op gevonden wilt worden.
  • Hosting: Om een WordPress blog te installeren moet je hosting hebben.
  • Doorzettingsvermogen: Je gaat pas geld verdienen met je blog als je gevonden wordt in Google. Je moet dus geduld en doorzettingsvermogen hebben. Veel mensen geven op als ze na een maand nog niks hebben verdient.
  • Producten om te promoten. Er zijn verschillende Affiliate netwerken waar je je gratis kan aanmelden. Hier staan duizenden producten op die je kan promoten.

Om te beginnen met een eigen Fashion blog zijn de kosten erg laag, Je kan al beginnen voor € 10,- per jaar als je groter wordt moet je wel je hosting vergroten maar dan wordt het € 25,- per jaar. Ik registreer al mijn domeinnamen en mijn hosting bij versio.nl. Voor slecht € 10,- kan je dus al beginnen met bloggen.

Op onze home pagina staat beter beschreven wat je allemaal nodig hebt en moet doen om uiteindelijk flink wat geld te verdienen. Het onderwerp Fashion is heel breed en één van de betere verdien onderwerpen als je wilt gaan bloggen. Er zijn blogs die 10.000 euro of meer per maand verdienen. Maar dit zijn blogs die al jaren bestaan, nooit hebben opgegeven en dagelijks nieuwe berichten schrijven over Fashion. Later op deze pagina een goed voorbeeld.

Wil je vandaag nog beginnen bekijk dan de 70 video’s van Jacko Meijaard die zelf ook flink verdient met bloggen. Beter als hem kan ik het niet uitleggen. Lees zijn verhaal. 

Geld verdienen met een fashion blogHoe je er flink wat geld mee kan verdienen.

Fashion is een onderwerp waar je echt flink mee kan verdienen, het moeilijke van dit onderwerp is dat je veel concurrentie hebt, dus is het best wel moeilijk om hoog in Google te komen. Maar sta je hoog dan verdien je al snel duizend euro of meer.

Het enigste wat je eigenlijk moet doen is flink wat content schrijven, minstens 2 keer per week een artikel van minimaal duizend woorden. En dan dit maanden volhouden. Als je eenmaal wat hoger staat in Google dan kan je advertenties plaatsen en er flink wat mee verdienen.

Het meeste geld kan je verdienen met affiliate marketing, dit betekent dat je producten gaat promoten van andere bedrijven. Stel je schrijf een bericht over een mooie nieuwe jurk, je plaats bijv. een unieke affiliate link van bol.com op je website. Bezoekers gaan via jouw link naar de website en kopen deze jurk. Jij verdient dan commissie. Je hebt hebt geen eigen voorraad nodig. Ideaal dus!! Je kan dus echt vandaag beginnen.

Loopt je website goed dan kan je natuurlijk ook advertentie ruimte verkopen of Google Adsense advertenties op je website plaatsten, maar het meest verdien je met affiliate marketing.

Wil je vandaag nog beginnen bekijk dan de 70 video’s van Jacko Meijaard die zelf ook flink verdient met bloggen. Beter als hem kan ik het niet uitleggen. Lees zijn verhaal. 

Een goed voorbeeld van een fashion blog.

Er zijn er natuurlijk veel meer maar een goed voorbeeld van een fashion blog is Fashionchick.nl Fashionchick.nl is een enorm grote website waar je waarschijnlijk niet van gaat winnen in Google. Als je “fashion” intypt in google staat Fashionchick.nl gelijk bovenaan dit betekent ontzettend veel bezoekers.

21 man/vrouw personeel hebben ze nodig om dagelijks meerdere berichten online te zetten en goed te kunnen scoren in Google. De verdiensten van deze fashion blog loopt in de tonnen per maand. Op deze website zie je ook verschillende producten staan die door verwijzen naar een website. Hun ontvangen dan commissie. Ook staat er op hun website een adsense advertentie waar ze ook weer geld mee verdienen.

geld verdienen met een fashion blog Fashionchick

Fashionchick.nl is geen blog dat je zomaar even in je eentje kan doen. Er komt te veel bij kijken, maar dat betekent niet dat je geen geld mee kan verdienen, in je eentje kan je makkelijk een goed lopende fashion blog maken en een fulltime inkomen realiseren.

Wil je vandaag nog beginnen bekijk dan de 70 video’s van Jacko Meijaard die zelf ook flink verdient met bloggen. Beter als hem kan ik het niet uitleggen. Lees zijn verhaal. 

Nog een voorbeeld maar dan ietsje kleiner.

Followfashion.nl is gemaakt door één persoon, misschien wel wat hulp gehad en wat geïnvesteerd. Maar is een goed lopende blog. Ook hier wordt over van alles gepraat en daarnaast worden affiliate links geplaatst waar ze ontzettend veel mee verdient. Dit is een goed voorbeeld als je zelf wilt beginnen met een Fashionblog. Iedereen kan geld verdienen met een fashion blog, je moet alleen erg doorzetten.

Als je echt wilt beginnen en je tijd overhebt dan is het echt verstandig om even te investeren in de cursus van Jacko Meijaard. Het kost maar € 47,- euro maar als je het goed doet zoals hij laat zien in 70 video’s heb je het zo weer terug verdient. 

Lees ook:

Ben je al met een fashion blog bezig laat het ons zien door hieronder te reageren. Je mag ook reageren als je een vraag of opmerking hebt over dit artikel. 

geld verdienen als blogger reageren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *