Instagram volgers kopen

Instagram volgers kopen en geld verdienen met Instagram

Je ziet steeds vaker dat er via advertenties Instagram volgers worden aangeboden. Instagram volgers kopen heeft dat wel effect? Social media specialist Danny Stevens heeft heeft het voor ons uitgezocht. In dit artikel leggen wij je uit hoe het werkt en hoe je geld kunt verdienen met Instagram.

Instagram volgers verzamelen met een boeiend accountInstagram volgers kopen

De meeste mensen kiezen een bepaald onderwerp wat ze leuk vinden; Sport, fashion, make-up, beroemdheid of merk. Je maakt een Instagram-account aan met een pakkende naam voor je niche en zorgt dat je een kort maar krachtige informatie in je bio hebt staan, mensen een een oogopslag zien waar je account over gaat. Nu wil je natuurlijk volgers verzamelen die je content liken en erop reageren. Deze volgers krijg je door dagelijks leuke en boeiende content te plaatsen. Plaats dagelijks foto’s of filmpjes met interessante onderwerpen die betrekking hebben op het door jouw gekozen onderwerp. Het is ook belangrijk om op Instagram te gaan zoeken naar gelijkwaardige onderwerpen, hashtags en accounts. Door actief op deze accounts te reageren trek je de interesse van Instagrammers die intressant zijn voor je doelgroep. Als je leuke content plaatst zullen deze ook jou gaan volgen. Het kan lang duren om veel volgers te verzamelen.

Instagram volgers kopen

Veel grote influencers en bekende personen op social media zijn klein begonnen. Toen deze mensen nog onbekend waren bij het grote publiek zijn ze net als jij en ik begonnen met nul volgers. Van een aantal bekende Nederlanders en internationale influencers Instagrammers is bekend dat ze zijn begonnen met het kopen van Instagram volgers. Instagram volgers kopen? Ja je leest het goed en je hebt het waarschijnlijk al eens voorbij zien komen op Facebook, Instagram of Google. Er zijn tientalen bedrijven en webshops die Instagram volgers verkopen. Dit begint al vanaf € 2,- voor tweehonderdvijftig volgers tot € 200,- voor 30.000 volgers.

De voordelen van Instagram volgers kopen

De meest genoemde reden is dat je account een beter imago krijgt bij leden, volgers, merken en bekende personen. Doordat je Instagram volgers koopt krijg je er een groot aantal volgers bij. Je zult zien dat je account een boots krijgt. Mensen zullen je eerder gaan volgen als je vijfduizend volgers hebt in plaats van tweehonderd volgers. Na het kopen van volgers doet je goede content het werk voor je. Instagram volgers kopen biedt een hoop voordelen.

Echte Instagram volgers kopen

Zijn het wel echte Instagram volgers die ik koop? Ja je kunt bij veel aanbieders kiezen tussen echte en neppe volgers. Deze bedrijven beheren grote netwerken met Instagram-accounts. Via een speciaal ontwikkelde bot kunnen ze ervoor zorgen dat geheel geautomatiseerd een groot aantal accounts de koper gaan volgen. Wij hebben recent een pakket gekocht voor het Instagram-account van onze website 6ix9ine.nl. Binnen een uur na de betaling kregen we de meldingen van de eerste nieuwe volgers. Binnen twee dagen zijn we van zestig volgers naar meer dan 700 volgers gegaan. Al snel kregen we ook andere volgers die ons account zijn gaan volgen. Instagram volgers kopen is dus een leuk duwtje in de rug. Combineer dit met het plaatsen van goede content en reageer onder accounts met gelijkwaardige onderwerpen en je zult zien dat je account in no time zal groeien naar een groter account met meer dagelijkse likes en reacties.

Manieren om geld te verdienen op Instagram

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen op Instagram. Wij bespreken een aantal opties zodat je van start kunt met het geld verdienen op internet. Geld verdienen als blogger is makkelijker dan men denkt. Zodra je genoeg volgers hebt en mooie foto’s en berichten plaats zullen bedrijven je benaderen om betaalde berichten te plaatsen. Vaak zien wij dat startende ondernemers, webshops en winkels mensen op Instagram benaderen en gratis producten opsturen. In ruil voor deze gratis producten verwachten ze dat jij deze producten als; kleding, sieraden, make-up of accessoires draag en daarvan een mooie foto maakt en dit op je Instagramaccount deelt met een link naar de desbetreffende webshop, winkel of merk. Heb je een account met meer als tienduizend volgers dan krijg je meestal ook een vergoeding per post aangeboden.

Geld verdienen met affiliate marketing

Optie twee is een optie waar iedereen mee kan starten. Affiliate marketing is een leuk verdienmodel en internet staat er vol mee. Het beste voorbeeld van Affiliate marketing zijn de prijsvergelijkingssites. Op deze site staan diverse producten van verschillende webshops. Als een bezoeker via deze vergelijkingssite een product koopt ontvangt de eigenaar van deze site een vergoeding/commissie per bestelling. Aan ieder product is een link gekoppeld met een speciaal nummer erin, hierdoor weet de webshop eigenaar dat de verkoop van deze vergelijkingssite afkomt. Je kunt bij de volgende aanbieders een account aanmaken om producten te gaan promoten op je Instagramaccount.

Binnenkort zal ik dieper ingaan op een goede affiliate marketing strategie.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *