Internet Succes Gids

Internet Succes Gids!

Internet Succes Gids Review? Heb je interesse in een eigen website/blog en wil je echt geld gaan verdienen met die website, lees dan mijn ervaring met de affiliate marketing revolutie. De ultieme cursus waar je leert hoe je echt geld kan verdienen met internet.

Geen onzin….

Als je echt geld wilt verdienen als blogger dan is het verstandig dat je even verder leest, dit kan je leven compleet veranderen. Een aantal jaren heeft de Affiliate marketing revolutie ook mijn leven verandert, lees hieronder meer…

Of lees het verhaal van affiliate marketing goeroe Jacko Meijaard.

Internet Succes Gids?

Waar heb ik het over? de Affiliate marketing revolutie is een online cursus van 70 video’s waarin je leert hoe je onder andere een eigen website lanceert en hoe je er geld mee kan verdienen zonder producten of diensten.  Hoe dat mogelijk is lees je hieronder. Maar eerst even wat over mij.

Over mij: Voordat ik verder ga over de cursus wil ik je eerst vertellen waarom ik hierover wil gaan vertellen. Het begon ongeveer 2 jaar geleden toen ik de website internetsuccesgids.nl tegen kwam, in eerste instantie een website die ik gelijk zou overslaan, maar ik was wel getriggerd door het verhaal van Jacko Meijaard. Na even lezen toch maar ingeschreven voor zijn nieuwsbrief. Ik vond het wel interessant maar ik weet dat het meestal onzin is.

Maar ik ging het toch even onderzoeken. Wie is Jacko Meijaard en wat houdt zijn cursus precies in? Daarnaast wilde ik weten of er al mensen succesvol zijn door zijn cursus. Ik heb gegoogeld op Jacko Meijaard en affiliate marketing revolutie review. Ik heb vele website’s gelezen en niet één was negatief over de cursus. Daarnaast staat er op de internetsuccesgids.nl website ook een forum die gewoon openbaar is met reactie van alle cursisten. Ook hier was niemand negatief. Er stonden zelf succes verhalen op het forum van verschillende mensen.

Daarnaast was de cursus niet duur en krijg je zelfs je geld terug als je het niks vond. Vooral het laatste heeft me getriggerd om gewoon te beginnen aan de cursus. 2 jaar later (nu) heb ik 4 website lopen en ontvang ik dagelijks commissie. Hoe dit precies werkt ga ik je hieronder uitleggen.

Internet Succes GidsOver Jacko Meijaard.

Een simpele Zeeuwse jongen die maar één ding in zijn hoofd had en dat is succesvol worden door het internet. Voordat hij deze cursus online had gezet had hij al succes met affiliate marketing en verdiende zijn geld door het promoten van producten van andere bedrijven. Hij kreeg hiervoor commissie.

Omdat hij zoveel succes had heeft hij besloten hiervoor een goede uitgebreide cursus online te zetten zodat iedereen die geïnteresseerd is dit ook kan doen voor een schappelijke prijs.  Affiliate marketing revolutie was geboren. Hierdoor verdiende hij meer maar ook anderen konden succesvol worden door zijn cursus. Deze cursus is inmiddels al een aantal jaren online maar verandert wekelijks met nieuwe updates. vandaag de dag verdient hij € 250,- euro per dag met affiliate marketing volgen het interview op AD.nl.

Jacko Meijaard is een hardwerkende jongeman die echt een super mooie en werkende cursus online heeft gezet en hier dagelijks nog mee bezig is.

Wil jij ook succesvol worden door de cursus van Jacko Meijaard of ben je nog steeds wel nieuwsgierig waar deze cursus over gaat, lees dan verder…

Internet Succes GidsAffiliate marketing Revolutie review.

Eindelijk een goed programma waar je echt gaat leren hoe je geld kan verdienen op internet. Dat niet alleen je kijkt gewoon met Jacko mee en kan gewoon doen wat hij doet. Als je het goed aanpakt dan zal je ook geld gaan verdienen.

Maar wat ga je eigenlijk leren:  Voor slechts een klein bedrag ga je leren hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing. Affiliate marketing is het promoten van producten van andere bedrijven. Je ontvangt dan commissie per verkoop van een product.

Dus je hebt zelf geen producten nodig om te verkopen, je verkoopt gewoon online producten van bedrijven aan particuliere.

Met de cursus ga je leren in 70 Nederlandse video’s:

 

  • Wat affiliate marketing precies is en hoe je er geld mee kan verdienen
  • De beste affiliate producten uitzoeken. (een product wat je ligt en waar je veel over kan vertellen.)
  • Een domeinnaam registreren.
  • Een WordPress blog of website installeren.
  • WordPress goed instellen, zoals handige plugins downloaden.
  • Een eerste home pagina maken.
  • Een blog pagina maken, met je eerste blog bericht.
  • Hoe je aan gerichte bezoekers gaat komen.

Dit is natuurlijk even in het kort, maar het zijn 70 video’s die je lekker rustig aan kan bekijken en meteen kan toepassen. Daarnaast wordt je ook automatisch lid van de Internet succes gids Community met alle andere cursisten die je kan aanspreken of waar je je vragen kan stellen.

Meer uitleg kan je lezen op de website van Jacko Meijaard. Lees zijn verhaal.

Even een voorbeeld van een eindproduct:

Eén van mijn website’s is BMIberekenenvrouw.nl, heel simpel op deze website zie je een home pagina en een aantal blog berichten. Op de pagina’s en blog berichten staan verschillende affiliate links. (dit zijn de links die verwijzen naar het product waardoor je commissie ontvangt.) Ik probeer zoveel mogelijk te blog berichten te schrijven gerelateerd aan het onderwerp.

Hierdoor kom ik hoger in Google en krijg ik gerichte bezoekers. Dus bezoekers die opzoek zijn naar mijn tekst/affiliate product. Een bezoekers klikt op mijn Affiliate link of één van de afbeeldingen met affiliate link en komt dan automatisch bij de aanbieder en koopt het product. Ik ontvang dan automatisch € 20,- commissie in mijn account. Dit kan ik elk moment van de dag uitbetalen.

Hieronder een screenshot van mijn account op internet succes gids. (dit is module 4 je hebt in totaal 7 modules daarnaast heb je nog tal van instructie video’s )

internet succes gids forum

Online geld verdienen is geen sprookje, bekijk hieronder een video van Jacko Meijaard.

Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard. 

Hoeveel kan je verdienen met de affiliate marketing revolutie.

Hoeveel je kan verdienen ligt het grootst gedeelte aan je doorzettingsvermogen. Zet je goed door dan kan je makkelijk tussen de € 500,- en € 2500,- euro per maand verdienen per website. Er zijn mensen die ook de cursus hebben gevolgd die dit zeker al halen. € 100,- tot € 500,- per maand is het beste haalbaar. Hiervoor moet je ook door gaan en elke week een blog bericht schrijven van minstens 1000 woorden.

De eerste maand ga je vast en zeker nog niks verdienen, het is gewoon een kwestie van hard werken, maar straks pluk je hier de vruchten van.

Conclusie internet succes gids.

Is het aan te raden om met deze cursus te beginnen, want meestal als je iets leest over iets wat te mooi is om waar te zijn dan is dit meestal ook zo. Ik snap echt dat het zo lijkt en dit klopt meestal ook, maar internet succes gids is hierbij een uitzondering want er is echt zoveel geld te verdienen met affiliate marketing, de cursus is niet duur en je krijgt echt waar voor je geld.

En nu is er een online Nederlandse cursus waar perfect wordt voorgedaan hoe dit moet. Ik kan niks anders zeggen maar deze cursus is een echte must have. Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard eigenaar van internetsuccesgids.nl. 

Het lijkt me erg leuk als je reageert op dit artikel, dus heb je een vraag of een opmerking, aarzel dan niet en reageer onder deze pagina. 

geld verdienen als blogger reageren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *